PS5 Yardım PS5 ICIN OYUN YUKLEME NASIL OLUYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ferdi054 tarafından oluşturulan PS5 ICIN OYUN YUKLEME NASIL OLUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 ICIN OYUN YUKLEME NASIL OLUYOR
Konbuyu başlatan ferdi054
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozkann

xElwys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2025
56
5
8
şimdi pkg li oyunlarda direk debug settingsden kurabiliyorsun klasörlü oyunlarda ise ben ftp üzerinden aktarıyorum yada direk flashbellekten oynuyorum

ferdi054

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
5
2
3
şimdi pkg li oyunlarda direk debug settingsden kurabiliyorsun klasörlü oyunlarda ise ben ftp üzerinden aktarıyorum yada direk flashbellekten oynuyorum
oyunu dırek fılasa atıp debug dan ınstall demem yeterlımı sey tam bılgım yok yasım 15 daha da,

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
142
32
28
KONU BASLIGI NET YARDIMCI OLABILECEK VARMI YENI ALDIM VE BULAMADIM BIR TURLU CIHAZ 13.60 KIRILDI BUGUN AMA OYUN YUKLEMEYI BECEREMEDIM
Oyunları siteden veya internetten indiriyorsunuz. Klasörlü oyunsa indirdiğiniz oyunu harici ssd üzerinden veya dahili hafızaya atarak oynayabilirsiniz. Her oyun dahilide çalışmaz ama dikkatli olun. Eğer oyunu son çıkan şekilde pkg formatında yüklerseniz işiniz çok daha kolay ve boyutları neredeyse iki kat daha az olur. Bu oyunlarıda arkadaşların dediği gibi cihazı kırdıktan sonra debug settings ardından game bölümünden kurabilirsiniz cihazın hafızasına.

Ozkann

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2022
13
1
3
Klasör oyunda oyunu cihaza atmak için kullanmamız gereken payloadlar nedir işlemi nasıl yaparız detaylı anlatabilecek birisi varmı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza attıktan sonra yapmamız gereken işlemler cihazda hangi klasöre atmamız gerekiyor